Produkter för klädseltvätt av lädret i bilen

Rengöring och skydd för läderklädseln i din entusiast, sommar eller vardagsbil

När man som kund köper en bil är det ofta en av de större investeringar man gör. Därmed är man vanligtvis mer benägen att sköta om den lite extra. Oftast går tankarna kring skötsel av en bil till det exteriöra, man tvättar, vaxar och polerar men klädseltvätt glöms ofta bort. Vi har genom många års produktutveckling samt omfattande tester tagit fram marknadens bästa produkter för bilens läderklädsel. Har du frågor eller behöver tips & råd är du alltid välkommen att kontakta vår supportavdelning. Tillsammans besitter vi en samlad kunskap på över 45 år i branschen. Produkterna hittar du här. 

När du rengör lädret får du bort den smuts och solkighet som under åren byggts upp och som även gör att lädret uppfattas som blankt och hårt. Efter en ordentlig klädseltvätt och skyddsbehandling får man utöver en ren läderklädsel även en matt, fin och betydligt mjukare känsla i lädret, som när bilen var ny.

Genom att använda produkterna och faktiskt lägga en del av bilvårdstiden även på insidan så förlängs livet på läderklädseln. Man behåller den då hel, ren och fin betydligt längre, det är ju trots allt insidan som räknas.

klädseltvätt

Läs hela artikeln här, om hur du skyddar lädret i din bil.

Leather Master Scandinavia har sedan 1985 varit drivande i läderrelaterade frågor. Vi har idag kunder som Volvo Cars, MIO, Elmo Leather, Bridge of weir, EM, Svenska Hem med flera. Detta är relationer vi byggt upp under många år genom ständiga utbildningar och support i kombination med marknadens bästa produkter.