Kvalsterallergi


kvalsterallergi

Lider du eller ditt husdjur av kvalsterallergi?

Om du är trött när du vaknar, sover dåligt eller upplever problem med irriterade luftvägar, kan du ha någon form av kvalsterallergi. Kvalster finns på flera ställen i ditt hem – den vanligaste är huskvalster och beskrivs även som sängkvalster. Sängen är en mycket bra plats för kvalster att leva i, då det är mörkt, fuktigt och varmt.

Man kan behandla sängen för att höja hygienen och därmed också minska antalet kvalster. BioMaster© verkar genom fysik och inte kemi, där den behandlade ytan får en positiv laddning genom en speciellt utvecklad polymer. Bakterier och biologisk massa är normalt sett negativt laddade vilket gör att de inte kan utvecklas eller växa. Genom att ta bort födan för kvalstren gör man också platsen mindre attraktiv och därför minskar också succesivt antalet kvalster. Detta i sig kan genom behandling ge underlättande effekt för den som har problem.

Produkten appliceras enkelt genom att man först dammsuger ordentligt och sedan sprayar ytan och låter den torka. Produkten behöver ej märkas enligt EEC-direktiv eller nationell lagstiftning, är vattenbaserad och luktfri.

Behandla med BioMaster© – Alla har rätt till en god natts sömn.

Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor.