Möbelmässan Göteborg 2018


Vi vill tacka alla kunder och besökare som kom och hälsade på oss i vår monter på Möbelmässan Göteborg 2018.

Det var premiär för denna höstmässa ute på Bananpiren och läget kändes väldigt Göteborgskt. Vi blev lite nervösa när stormen Knud drog in under fredagen, men vi höll upp modet trots regn och rusk och ett läge väldigt nära den stigande älven. Inför denna mässan ville vi visa vår erfarenhet och kunskap inom företaget och exponerade oss så som vi och omvärlden såg ut året vi startade 1985 och till hur vi ser ut idag 2018. Det var många nostalgiska utrop från förbipasserande när de såg vår monter.

Det var väldigt inspirerande och roligt att få träffa alla utställare och besökare. Inredningstrenderna just nu visar mjuka material och former. Naturmaterial som trä, läder och ull är stort, och vi får inte glömma sammet i många olika färger som är grejen just nu.

I och med hur trenderna ser ut nu så vill vi lyfta två produkter i vårt sortiment som inte syns så brett. Har du ett obehandlat träbord fungerar vår Spray Wax mycket bra som skydd på dessa känsliga ytor (fråga alltid din säljare vad som passar till just din möbel). En annan pärla i sortimentet är
Wool & Hair Cleaner som funkar lika bra till Laminofåtöljen i fårskinn som till koskinnet på golvet. Produkterna hittar du antingen hos någon av våra återförsäljare eller i vår webshop.

Vill du ser fler bilder från mässan eller hålla dig uppdaterad vad vi sysslar med så följ oss gärna på Instagram @leathermasterscandinavia

monterbild med2018 vs 1985