Ny Design under 2023


För oss är kunden och kundupplevelsen alltid i fokus. Våra produkter ska vara enkla att använda och där det behövs finns supporten alltid till hands. Vi har efterfrågat, och fått mycket bra feedback från många av våra återförsäljare, hur våra produkter upplevs och hur vi kan förenkla och förtydliga för dig som kund. Detta resulterade i ny design på på våra kit som lanseras under 2023.

Clean and stain removal kit ny designComposite Clean and seal ny designTextile Clean and Protect ny designleather clean and protect ny design

Den största förändringen är ny design på  Textile Clean & Stain Removal kit som ersätter det tidigare Bed Conditioner kit. Det är ett fläckborttagningskit till de flesta textilier i hemmet och innehåller, förutom svamp och duk som är praktiska verktyg, Textile Cleaner 400 ml och Textile Stain Away 400 ml. Perfekt till bäddmadrasser, mattor och andra textilier som fått fläckar eller behöver en uppfräschning.

Ett kit som inte fått det utrymme det förtjänar är Composite Clean & Seal som skyddar kompositytor från fläckar och spill. Composite Sealern gör det enkelt att rengöra och minskar risken för att damm, fingeravtryck och smuts fastnar och tränger ner i ytan. Kittet fungerar på alla typer av kompositmaterial, som exempelvis Corian® och Zodiak®. Genom att regelbundet vårda och skydda dina kompositytor håller de sig fina mycket längre. Kittet innehåller, förutom svampar och dukar, en Composite Sealer på 250 ml och en Composite Cleaner på 250 ml.

Vår storsäljare Textile Clean & Protect har också fått ny design och så även vårt populära Leather Clean & Protect, även kallat Maxi kit. Även till dessa kit får du de verktyg du behöver för behandlingarna. Det är viktigt när du får hem en ny textil- eller lädermöbel att du direkt skyddar den med Textile Protection eller Leather Protection Cream. Efter en tids användning rengör du den med tillhörande textil- eller läderrengöring för att därefter åter igen behandla med antingen textilimpregneringen eller lädderskyddskrämen. Detta gör att din möbel, oavsett om den är i textil eller läder, håller mycket längre. Funderar du på att investera i en lädersoffa eller läderfåtölj kan du gärna läsa våra råd hur du kan tänka i Möbelskolan och artikeln om just läder.

Detta är en av våra många nyheter för 2023 och mer information kommer.