Ta en kik på våra nyheter!


Stockholm Furniture Fair 2019 är nu avslutad och vi vill tacka alla inblandade för en mycket lyckad mässa.

Det var väldigt roligt att gå runt och titta på alla fina montrar och träffa alla härliga utställare och besökare men även intressant att se hur trenderna går inom branschen 2019.

 

Möt vår nya superhjälte Leather Protection Cream Premium,
speciellt framtagen för exklusiva läder.

Leather Protection Cream Premium- Leather Master Scandinavia
Leather Protection Cream Premium- Leather Master Scandinavia

 

Anilinläder hälften behandlad med Leather Protection Cream Premium och hälften helt obehandlad.

Att denna produkt kommer nu ligger helt rätt i tiden då trenden för 2019 bland annat innefattar naturmaterial och väldigt mycket anilin- och naturläder på allt i från stolar, fåtöljer till tidningsställ och sittpuffar. Det tycker självklart vi är väldigt roligt! Vår nya premiumkräm skyddar mot smuts, spill och underlättar rengöring.  Finns snart att köpa hos våra återförsäljare och i vår webbshop.

 

En box nybilskänsla

Till dig som älskar friheten bakom ratten, mil efter mil, landskap som susar förbi, motorn som lyder din minsta vink och troget tar dig dit du vill just nu. Doften av frihet, doften av ny bil. 

Leather Interior Care och Textile Interior Care är våra senaste nyheter inom Bilsegmentet och ett
måste för varje bilälskare ute på vägarna. 

Leather Interior Care 

Läder är ett vackert och slitstarkt material som länge har förknippats med kvalitét. De flesta läder i bilar har försetts med någon typ av ytskydd men trots det tillförs fett från bland annat händer och nacke vid användning och ytskicktes löses långsamt upp. 

Rengör och skydda din bils klädsel med vårt kompletta Leather Interior Care Kit. Kittet innehåller Leather Cleaner för rengöring av säten och interiör samt vår nya Leather Protection Cream Premium,
speciellt framtagen för exklusiva och känsliga läder. Krämen skyddar mot fläckar och spill samt minskar slitage och förenklar rengöring.

 

Textile Interior Care 

Textil är ett mångsidigt material. För att hålla tyget rent och fritt från fläckar är det viktigt att alltid impregnera tyget direkt innan det tas i bruk. Fördelarna med regelbunden textilvård är flera; klädseln blir mer smutsavvisande, förenklad rengöring av fläckar och vardaglig solkighet, samt att den håller sig fräschare. 

Du kan själv enkelt vårda din klädsel med vårt nya Textile Interior Care Kit som innehåller både rengöring och impregnering till din interiör. 

 

Kontakta Patrick Nyberg
070-6001871
patrick.nyberg@leathermaster.se
för mer information.

 

 

För fler nyheter och uppdateringar följ oss gärna på instagram @leathermasterscandinavia